Havi

Kynttilän valoa ja lämpöä jo 190 vuoden kokemuksella

Havi 190 vuotta

Syksyllä 2019 tulee kuluneeksi tasan 190 vuotta Havin perustamisesta. Havin pitkää historiaa ja vuosien perinteitä kotimaisessa kynttilänvalmistuksessa juhlistetaan 190-vuotismallistolla. Juhlamallistoon tuotteksi on valittu Havin klassisimpia kynttilöitä ja täten myös suomalaisten suosikkeja. Tuotteiden pakkauksissa sekä etiketeissä on tyylikäs juhlailme ja Havi 190 vuotta -logo.

Kotimaista kynttilän valmistusta

Havi on nykyään Suomen ainoa teollinen kynttilätehdas. Riihimäen kynttilätehtaalla valmistetaan Havi®- ja Tuikku®- tuotemerkkien alla myytäviä kynttilöitä, jotka ovat täysin kotimaisia. Havilla on pitkät perinteet kotimaisen kynttilänvalmistuksessa: ne perustuvat aina 1829 vuoteen asti ja Viipuriin, josta kaikki aikanaan alkoi.

Tunnistat kotimaiset Havi-tuotteet avainlippumerkistä, joka on painettuna pakkaukseen. Suosimalla suomalaisia tuotteita tuetaan myös suomalaista työtä.

Havi tuotteilla väriä ja iloa eri tilaisuuksiin

Havin kattausmallistoja ja kynttilöitä inspiroi pohjoismaisuus, joka heijastuu rauhallisesta ja selkeästä kuvio- ja värimaailmasta.

Malliston rakenne ja värimaailma vaihtelevat hieman vuodesta toiseen, mutta perusajatuksena on ollut kolme teemaa: Klassinen ajattomuus, jossa vanha kohtaa uuden hienostuneesti ja harmonisesti, ajan henki, joka tuo mallistoon uusimmat tuulahdukset, vivahteet ja väriyhdistelmät sekä perinteitä vaaliva, muistojen kuvittama nostalgia.

Havi tarjoaa laajan valikoiman erivärisiä kynttilöitä sekä niihin sopivia kattaustuotteita.