Havi Design by Samuji

Havi Design by Samuji -mallistossa kohtaavat kaksi ajatonta ja laadukasta suomalaisbrändiä

Havin ja Samujin ensimmäinen yhteistyömallisto sisältää näyttäviä lautasliinoja neljässä eri kuosissa

Laadukkaista, Suomessa suunnitelluista ja Euroopassa valmistetuista vaatteistaan tunnettu design-talo Samuji on noussut vauhdilla Suomimuodin kärkikastiin. Havi design by Samuji -lautasliinamallisto edustaa Samujin skandinaavista ja ajatonta tyyliä, josta huokuu ripaus boheemiutta. Neljä upeaa kuosia, Taite, Ofelia, Tunisia ja Kanerva, tarjoavat ripauksen suomalaista designia niin arkeen kuin juhlapöytäänkin.

Havi design by Samuji -malliston tuotteita on saatavana syyskuusta alkaen vähittäiskaupoista. Yhteistyömalliston kaikki lautas- ja kahviliinat on valmistettu Suomessa.

 

Suunnittelijat malliston takana

HAVI DESIGN BY SAMUJI –MALLISTOSSA NÄKYY ERJA HIRVEN JA PASI KÄRKKÄISEN KÄDENJÄLKI

Erja Hirvi

Taideteollisen korkeakoulun kasvatti, Helsinkiläinen tekstiilisuunnittelija Erja Hirvi loi mallistoon kolme kuosia: Ofelian, Kanervan ja Tunisian. Voimakkaat kuosit ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja maailmalta. Erja Hirvi on aiemmin vaikuttanut pitkään Marimekon tekstiilisuunnittelijana ja luonut useita suosittuja kuoseja.

Pasi Kärkkäinen

Teollinen muotoilija Pasi Kärkkäinen kuuluu Samuji Koti – kodinsisustusmalliston suunnittelijoihin. Havi design by Samuji –mallistoon Kärkkäinen on suunnitellut maalauksellisen Taite-kuosin. Nuori ja lahjakas suunnittelija vakuuttaa sekä muotoilullaan että kuoseillaan.

Samuji lanseerasi syksyllä 2014 Samuji Koti -kodinsisustusmalliston, joka inspiroi kehittämään Havin kanssa lautasliinakuoseja kattaukseen.

Samu-Jussi Koski Samujin taiteellinen johtaja

Osallistu kilpailuun ja voita Samujin lahjakortti

Osallistu kilpailuun jossa arvotaan kaikkien osallistujien kesken pääpalkintona Samujin lahjakortti (arvo 300 €). Lisäksi arvomme 2 kpl Samuji Koti -tuotepalkintoja (à 40 €) sekä 10 kpl Havin tuotepalkintoja (à 20 €).

Yhteystiedot

Kilpailu on sulkeutunut.

Kilpailun säännöt

Arvontaan voi osallistua ajalla 18.9.–31.12.2015 osoitteessa www.havi.fi/samuji. Voittajien arvonta suoritetaan tammikuussa 2016.

Osallistuminen tapahtuu äänestämällä mielestäsi kauneinta Havi design by Samuji –lautasliinamallia.  Kaikkien osallistujien kesken arvotaan pääpalkintona Samujin 300 € arvoinen lahjakortti. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan 2 kpl Samuji Koti –tuotepalkintoa (arvo 40 €) sekä 10 kpl Havin tuotepalkintoa (arvo noin 20 €).

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan. Voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkintojen luovuttamisesta henkilökohtaisesti. Palkinnot toimitetaan postiosoitteisiin Suomessa. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Osallistuaksesi sinun on oltava vähintään 16-vuotias. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Pidätämme oikeuden käyttää asiakkaan yhteystietoja asiakasviestinnässä.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee kilpailun järjestäjä.