Suomen Kerta Oy

Tarjoamme monipuolisen valikoiman kattaustuotteita vastaamaan kuluttajien sekä yritysten tarpeisiin.

Kotimainen perheyritys

Suomen Kerta Oy on suomalainen perheyritys, jonka toiminnan ydin on käytännöllisten ja kauniiden kuluttajatuotteiden suunnittelu, myynti ja valmistus. Pitkällä historialla ja tunnettavuudella Havi on yksi yrityksen tärkeimmistä tuotemerkeistä. Riihimäellä Havin kynttilätehtaalla on yrityksen koko kynttilätuotanto.

Yritys on perustettu vuonna 1987 Imatralla ja työllistää nykyään yhteensä noin 100 työntekijää kolmella tehtaalla sekä Espoon myyntikonttorissa. Suomen Kerta Oy valmistaa, myy ja markkinoi laajan valikoiman lyhytkäyttö- ja kattaustuotteita.

Suomen Kerta Oy työllistää noin 100 henkilöä

Yrityksellä on Suomessa Havin kynttilätehtaan lisäksi kaksi muuta merkittävää tuotantolaitosta Imatralla ja Kotkassa. Imatran tehtaalla valmistetaan lyhytkäyttötuotteet, kuten kartonkilautaset ja –pikarit ja ruoanvalmistus- sekä säilytyspakkaukset. Kotkan tehdas on erikoistunut paperisten kattaustuotteiden jalostamiseen. Korkealuokkaisella ammattitaidolla painetuilla lautasliinoilla luodaan hieno tunnelma niin arjen, kuin juhlankin tilaisuuksiin.

Perheyrityksenä Suomen Kerta Oy on joustava yhteistyökumppani. Tavoitteemme on perustaa liiketoimintamme ensiluokkaiseen kuluttajaymmärrykseen, asiakastyytyväisyyteen ja kasvuun sekä nykyisillä, että uusilla markkinoilla.

Ympäristön ehdoilla

Suuri osa tuotteistamme ja niiden pakkauksista voidaan kierrättää. Jos kierrättäminen ei ole järkevää, voidaan tuote polttaa, kompostoida tai hävittää kotitalousjätteen kanssa.

Yrityksen strategiana on tuotteiden ja niiden laadun jatkuva kehittäminen vastaamaan tämän päivän kuluttajien ja ammattisektorin tarpeita. Materiaalihankinnoissa pyritään synergiaan ja ympäristöystävällisyyteen hankkimalla mahdollisuuksien mukaan raaka-aineita ja pakkausmateriaaleja, jotka ovat biohajoavia tai ne voidaan muulla tavoin kierrättää.