Havi Oy

Tarjoamme monipuolisen valikoiman kattaustuotteita vastaamaan kuluttajien sekä yritysten tarpeisiin.

Kotimainen perheyritys

Havi Oy on suomalainen perheyritys, jonka toiminnan ydin on käytännöllisten ja kauniiden kuluttajatuotteiden suunnittelu, myynti ja valmistus. Pitkällä historialla ja tunnettavuudella Havi on yksi yrityksen tärkeimmistä tuotemerkeistä. Riihimäellä Havin kynttilätehtaalla on yrityksen koko kynttilätuotanto.

Yritys on perustettu vuonna 1987 Imatralla ja työllistää nykyään yhteensä noin 100 työntekijää kahdella tehtaalla sekä Espoon myyntikonttorissa. Havi Oy valmistaa, myy ja markkinoi laajan valikoiman lyhytkäyttö- ja kattaustuotteita.

Havi Oy työllistää noin 100 henkilöä

Yrityksellä on Suomessa Havin kynttilätehtaan lisäksi merkittävä tuotantolaitos Imatralla. Imatran tehtaalla valmistetaan lyhytkäyttötuotteet, kuten paperiset kattaustuotteet ja ruoanvalmistus- sekä säilytyspakkaukset. Korkealuokkaisella ammattitaidolla painetuilla lautasliinoilla luodaan hieno tunnelma niin arjen, kuin juhlankin tilaisuuksiin.

Perheyrityksenä Havi Oy on joustava yhteistyökumppani. Tavoitteemme on perustaa liiketoimintamme ensiluokkaiseen kuluttajaymmärrykseen, asiakastyytyväisyyteen ja kasvuun sekä nykyisillä, että uusilla markkinoilla.

Ympäristön ehdoilla

Suuri osa tuotteistamme ja niiden pakkauksista voidaan kierrättää. Jos kierrättäminen ei ole järkevää, voidaan tuote polttaa, kompostoida tai hävittää kotitalousjätteen kanssa.

Yrityksen strategiana on tuotteiden ja niiden laadun jatkuva kehittäminen vastaamaan tämän päivän kuluttajien ja ammattisektorin tarpeita. Materiaalihankinnoissa pyritään synergiaan ja ympäristöystävällisyyteen hankkimalla mahdollisuuksien mukaan raaka-aineita ja pakkausmateriaaleja, jotka ovat biohajoavia tai ne voidaan muulla tavoin kierrättää.